Iedere week op kamp heeft een ander thema. Dit thema is bedacht en uitgewerkt door de 17 stafleden die in die week meegaan. Er wordt dan zoveel mogelijk geprobeerd om de spelletjes, het eten, de speurtochten en de kampkrant op het thema af te stemmen.

Door de jaren heen zijn er al heel wat thema’s geweest! Veel te veel om op te noemen, maar hier onder een paar voorbeelden met foto’s

 

Gekkenhuis het Hertenkamp

Wat zijn de verpleegsters van gekkenhuis het hertenkamp blij dat er 53 stagiaires komen helpen in hun gekkenhuis, ze kunnen het niet meer aan! Er gebeuren allerlei rare dingen.Een gekke veteraan die denkt hij aangevallen wordt door de kinderen maakt in het bos een tentenkamp en gaat in de aanval. Er vallen gewonden en de zusters sluiten hem op in de isoleercel. Maar als we met z’n allen gaan kijken is breekt hij uit en valt alweer het kamp aan!Gelukkig kunnen we hem weer vangen en hij legt uit wat er eigenlijk aan de hand was.

                                  

 

Ridders in de Middeleeuwen

De kinderen denken bij aankomst in een luxe hotel te gaan slapen. Maar de hotellift blijkt te zijn gemanipuleerd en de kinderen komen terecht in de Middeleeuwen! Pas als de draak is verslagen met een brouwsel van een echt kruidenvrouwtje, lukt het om terug te reizen naar 2016. Dat vieren we natuurlijk met een groot feest!

      

Wij gebruiken cookies zodat we jullie een goede website kunnen bieden.