Het grasveld waar we ieder jaar ons tentenkamp op bouwen ligt vlakbij de plaatsen Wintelré en Vessem, naast een boerderij, aan de  rand van een bos. Op het terrein hebben we toiletvoorziening, wasbakken en stromend water. Daarnaast kunnen we gebruik maken van andere faciliteiten zoals de douches van de voetbalvereniging en bij slecht weer de schuur van de boer.

Grotere kaart weergeven


Het tentenkamp bestaat uit ongeveer 37 tenten. Er worden 24 bungalowtenten opgebouwd waarin de staf en de kinderen slapen (en keten..).

Afhankelijk van de grote van de tent wordt er met 2 tot 5 personen in geslapen.

Voor de staf staan er daarnaast nog een grote vergadertent, een voorraadtent voor het eten, een tent waaronder afgewassen word, een tent waaronder koffie gedronken kan worden en een tent met een keuken waarin al het eten klaargemaakt wordt.

Om de materialen op te bergen zoals spelmateriaal en verkleedkleren worden 3 tenten opgezet.

Ongeveer in het midden van al deze tenten worden er twee grote kringtenten opgebouwd waarin gegeten word en verzameld voor activiteiten. Op vrijdagavond vind in deze twee tenten de bonte avond plaats.

Er is een groot stuk veld beschikbaar om op de spelen en te voetballen. Hierop staan twee voetbalgoals en een volleybalnet.


Vlakbij ligt onder andere een groot meer en zandvlaktes die gebruikt kunnen worden om spelletjes en activiteiten bij te organiseren.
Ook in de bossen die tegen het veld aanliggen worden spelletjes gespeeld en speurtochten gedaan.

 

Wij gebruiken cookies zodat we jullie een goede website kunnen bieden.