In de afgelopen maanden is door de werkgroep een start gemaakt met de voorbereidingen voor het nieuwe kampseizoen.  In de week van 9 april worden de leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de scholen in de gemeente Borsele weer getrakteerd op een bezoek van onze vrijwilligers. Er wordt dan uitleg gegeven over het kampterrein in Wintelré en hoe een kampweek eruit ziet. Tijdens een kampweek worden de dagen worden gevuld met verschillende sport en spel activiteiten op het veld bij de boerderij waar wordt gekampeerd, maar ook in het naastgelegen bos.
En er wordt verteld dat iedere week uniek is door de steeds veranderende thema’s.  In eerdere jaren kwamen de kinderen al eens terecht op een heus festival, in Mexico of kregen zij het aan de stok met de maffia.

De kinderen ontvangen de uitnodiging waarmee zij zich op kunnen geven voor één van de drie kampweken die ook dit jaar weer georganiseerd worden in de eerste drie weken van de zomervakantie.  Nieuw dit jaar is de wijze waarop de kinderen zichzelf kunnen opgeven. De papieren inschrijfformulieren zijn in een digitaal jasje gegoten en aanmelden kan nu online. Hierover meer informatie in de persoonlijke brieven die de kinderen tijdens ons bezoek aan de scholen zullen ontvangen. Aanmelden kan tot en met 28 april.
Wilt u wat extra informatie, eens zien hoe het allemaal geregeld wordt of wilt u graag een handje helpen? Bezoek onze open dag op 21 april tussen 11:00 en 14:00 uur aan Noordsingel 11 in Borssele.

Deel dit.....

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij gebruiken cookies zodat we jullie een goede website kunnen bieden.